Hvem kan have glæde af en penispumpe?

I sagens natur henvender produktet sig i første omgang til manden (der findes dog også pumper til kvinder, men dem vil jeg ikke komme nærmere ind på her). Som udgangspunkt kan alle have god gavn af en sådan pumpe uanset alder og civil status.

For nogen er det et onaniprodukt, der anvendes på egen hånd. For andre fungerer den som et supplement til parforholdet og stimulerer derved såvel lyst som evne. Min pointe er, at en penispumpe er andet og meget mere end et hjælpemiddel, fordi ”noget” ikke fungerer; i dette tilfælde erektionen!

Hvorfor kan man(d) have glæde af en penispumpe?

Med udgangspunkt i at anvende pumpen i klinisk øjemed, dvs. som led i en behandling af erektil dysfunktion, ligger den primære effekt i, at der under brug opstår et undertryk. Dette øger blodtilstrømningen fra kroppen og ud i svulmelegemerne i penis. Herved opstår en erektion. Afhængig af de enkelte modeller, vil der være nogle tekniske forskelle. Læs derfor altid brugsanvisning, der hører til det konkrete produkt.

For nu at bevare rejsningen, skubbes en stram penisring (potensring) ned over roden, som derved sinker blodets tilbageløb (bør ikke sidde mere end max. 30 min. af gangen). Vacum og derefter fastholdelse af blodfulde, skaber og bevarer erektion for at muliggøre seksuel aktivitet, herunder samleje.